Sueca última la cita més internacional de la paella

​Quan falta escassament un mes per a la celebració de la 54 edició del Concurs Internacional de Paella valenciana de Sueca, ja es coneixen els noms de la majoria dels restaurants que competiran, en esta ocasió, per fer-se amb el títol de ‘millor paella del món’, que atorga este prestigiós certamen gastronòmic, degà a Espanya, que se celebra anualment en la capital de la Ribera Baixa.

imageDesprés de la gran acollida que ha tingut la iniciativa posada en marxa enguany de celebrar semifinals prèvies en diferents països de quatre continents, ja es coneix la representació internacional, major que en anteriors ocasions, que vindrà a participar en el nostre Concurs el pròxim 14 de setembre. Procedents d’Austràlia, acudiran a Sueca els guanyadors de la semifinal celebrada en la ciutat de Manly (Sidney): els restaurants Out of Africa, Simply Spanish i Sah Modern Mediterranean, i el cuiner establit a Austràlia, col·laborador en l’organització de l’esdeveniment que es va celebrar en la esta ciutat, Miguel Cuevas. Des de Japó, assistiran els restaurants vencedors de la seua semifinal: Bar Espanya, El Lagar i Soleado. En el cas de la semifinal celebrada a Xangai (Xina) el passat mes de maig, està pendent encara la confirmació de l’assistència al Concurs dels restaurants guanyadors. “Amb motiu de la celebració de semifinals en diferents països de tot el món, augmentant-se així la representació internacional en el Concurs, hem decidit augmentar el nombre de participants de 30 a 35. Així mateix, i d’acord amb les bases, no repetirà cap restaurant de l’edició anterior, amb l’objectiu d’aconseguir una major rotació de restaurants participants, així com de restaurants guanyadors”, ha assenyalat la regidora responsable del Concurs, Teresa Ribes.

​A més de la participació dels restaurants guanyadors en les semifinals prèvies d’Austràlia i Japó, assistiran també a Sueca restaurants d’altres països com ara Alemanya (La Loca Bar Tapas, de la ciutat de Bonn); Anglaterra (La Room, de Londres); i França (La paella ibèrica, de Villefranche sud Cher; i Restaurant Saint Georges, de Narbona). Quant a la representació de la Comunitat Valenciana, la 54 edició del Concurs comptarà amb l’assistència de restaurants procedents de poblacions com ara València, Serra, La Pobla de Vallbona, l’Alcúdia, Vila-real, Calp, Godella, Náquera, Alboraia, El Palmar, Cullera i Benidorm. Així mateix, assistiran cuiners de restaurants procedents de Còrdova, Madrid, Múrcia i Cadis, així com Arturo Guiroy, cap de cuina dels restaurants del Congrés dels Diputats.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s