Agricultura anuncia la publicació de quatre ordes reguladores de la Sol·licitud Única en 2015

GVA, 3 de març.- Més de 80.000 agricultors i ramaders de la Comunitat Valenciana tindran accés a les ajudes de la nova Política Agrícola Comuna oberta des del 2 de març per al període 2015-2020, estimades en 180 milions d’euros anuals. A més, la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua publicarà amb caràcter imminent en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana les quatre ordes d’ajudes que establixen les bases aplicables al conjunt de pagaments directes, als pagaments als agricultors en zones amb limitacions naturals, a les ajudes corresponents a la mesura d’agricultura ecològica i a les ajudes corresponents a les mesures d’agroambient i de clima.

Actividad_agrariaOKEls pagaments als agricultors en zones amb limitacions naturals suposaran 10 milions d’euros en tot el període i auxiliarà aquelles explotacions agropecuàries de zones de muntanya i zones amb limitacions naturals. La mesura d’agricultura ecològica es dotarà amb 23 milions d’euros fins a 2020 per a aquelles explotacions que produïsquen en ecològic. La mesura d’agroambient i clima comptarà amb 81,4 milions d’euros també fins a 2020, tenint com a línies d’ajuda la protecció de cultiu sostenible de l’arròs en les zones de zona humida (42 milions), el manteniment sostenible de cultius permanents en zones vulnerables (30 milions), la protecció dels zones humides i canyissers del sud d’Alacant (nou milions) i la conservació i millora de races autòctones (400.000 euros). 

Estes quatre ordes sumen més de 110 milions d’euros en el marc del Programa de Desenrotllament Rural 2014-2020, dotat amb 450 milions d’euros. Des del dilluns 2 de març, la Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua, a través del seu web institucional http://www.agricultura.gva.es/solicitud-unica, permet l’accés per a la tramitació de la Sol·licitud Única, tant per a agricultors com per a entitats col·laboradores. També hi ha material de suport a disposició dels usuaris.

Este apartat s’anirà actualitzant amb informació addicional que resulte d’ajuda per als agricultors i ramaders valencians amb interés en el Pagament Únic. A més, el personal de les oficines comarcals de la Conselleria informa sobre les novetats de la PAC per al període 2015-2020.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: