Elena Cebrián compareixerà en Les Corts per a informar sobre sanitat vegetal i, en especial, sobre la Xylella

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha sol·licitat comparéixer en la Comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de Les Corts per a informar sobre la situació fitosanitària a la Comunitat Valenciana i, en particular, sobre el focus de Xylella fastidiosa detectat en la província d’Alacant.

La informació sobre este assumpte és una constant per part de la Conselleria, seguint criteris de transparència, responsabilitat davant de la ciutadania i coordinació entre les institucions.

Cebrián ha mantingut reunions informatives amb els representants de les organitzacions agràries i cooperatives, i s’ha reunit amb el comité tècnic i científic d’emergència, a la qual cosa s’afigen les reunions informatives dels tècnics i les mateixes organitzacions del sector, amb afectats, interessats i representants municipals.

La Conselleria s’ha coordinat i ha informat les restants comunitats autònomes, així com al Ministeri d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Ambient.

La Conselleria manté informació constant sobre la malaltia a través de la seua web, ha habilitat un telèfon d’atenció al ciutadà (900 532 000) i també un adreça electrònica xylella@gva.es per a atendre totes les consultes i avisos que puguen suscitar-se.

D’altra banda, Elena Cebrián ha sol·licitat també a Les Corts compareixença en la Comissió de Medi Ambient, Aigua i Ordenació del Territori per a informar lobre la gestió forestal i la prevenció d’incendis a la Comunitat Valenciana, tal com ja va fer en l’anterior període de sessions, responent al compromís expressat en este sentit l’any passat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Crea un sitio web o blog en WordPress.com

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: